Tommee Tippee 42302041

Tommee Tippee 42302041

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Tommee Tippee: Tommee Tippee Termometru

Braun ThermoScan 7 IRT 6520 Termometru de la 268,99 RON Braun ThermoScan 7 IRT 6520 Beurer FT78 Termometru 215,00 RON Beurer FT78 Braun IRT-3030 Termometru de la 109,99 RON Braun IRT-3030 Braun ThermoScan 6 (IRT6515) Termometru de la 224,99 RON Braun ThermoScan 6 (IRT6515)
Descrierea produsului
Tip Termometru Ureche
Termometru fara contact Nu
Cap flexibil Nu
Afișaj Temperatură Digital
Memorie de masurare Da
Capacitate memorie 9
Alerta sunet Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Termometru digital pentru ureche
Termometrul digital pentru ureche Tommee Tippee este rapid, exact si foarte usor de utilizat. Asezati termometrul in urechea micutului, apasati butonul de scanare iar temperatura va aparea intr-o secunda pe ecranul LCD.

Dimensiunea varfului termometrului este ideala pentru nou-nascuti, dar este la fel de potrivita si pentru restul familiei.
Citire exacta in numai o secunda.
Daca temperatura este mare, termometrul emite o „alerta de febra – un sunet lung urmat de 3 sunete scurte.
Functie de memorie – termometrul retine pana la 9 masurari.
Ecran LCD mare.
Temperatura poate fi afisata atat in Fahrenheit cat si in Celsius.

Baterii necesare (incluse):  1 x CR2032
Pachetul include: 1 x Termometru digital pentru ureche, 8 x protectii igienice
Recomandare de varsta: 0 luni+

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.